search
Career>

Career

Welkom op de carrière website van Ducor Petrochemicals

Ontdek de vele leuke kanten van werken bij ons bedrijf.                                         

 

Introductie

Ducor Petrochemicals is een kwaliteitsgerichte, dynamische en competitieve onderneming actief in productie en verkoop van hoogwaardige polypropyleen granulaten (180 000 ton/j) voor een ruim toepassingsgebied.

Wie zijn wij

Ducor Petrochemicals: van gas tot kunststof

“Chemische fabriek met interessant proces”Kijk eens naar het dashboard van een auto en naar een margarinekuipje. Twee heel verschillende producten, maar wel allebei gemaakt van de kunststof polypropyleen. Die kunststof ontwikkelt Ducor Petrochemicals. Jaarlijks maken onze 75 medewerkers 180 miljoen kilo van deze kunststof.

Wat doen wij

Polypropyleen is een interessante en veelzijdige kunststof. Onze klanten maken hier allerlei eindproducten van. Bijvoorbeeld bumpers, huishoudelijke artikelen of verpakkingsmaterialen. Van het vloeibare gas propyleen maken wij in een aantal stappen deze kunststof. Wij zijn een bescheiden, maar innovatieve speler op de Europese kunststofmarkt. We hebben ongeveer tweehonderd klanten, waarvan de meeste in de Benelux en Duitsland zijn gevestigd. Dankzij een goed product en een goede service hebben we vooral vaste klanten.

בניית אתריםSite Building
 
 All rights reserved © 2017 Ducor Petrochemicals.